söndag 12 december 2010

ROBIN RAPPORTERAR: En tripp till IKEA

I princip alla var bakis idag som vanligt, men när alla vaknat upp så kände jag och Joni tillsammans med Maria för att göra nåt vettigt. Vi har många gånger tänkt på att gå till IKEA tidigare, men det har aldrig blivit av så vi körde på det idag istället.

Hur vi skulle ta oss dit visste vi dock inte riktigt. Det var inte så lätt att hitta heller, men efter ett tag så fick vi fram att det lättaste sättet är att ta tåget från Central till Rhodes (där IKEA ligger) - det är northern line, och det kostar $4 för en ToR-biljett om man tar studentbiljett (vilket man självklart gör eftersom man är jude och vill spara lite deg). Därefter var det typ fem minuter gång till shoppinggallerian där IKEA ligger.

Utanför Rhodes shoppinggalleria.

Och vilket jävla område Rhodes var. Bara nya, fina, exklusiva hus med vattenutsikt typ. Och så jävla varmt det har varit idag. Solen har verkligen stekt, så det kanske är tur att man spenderade mestadels av tiden inne på IKEA.

Utanför IKEA.

Vad gör man på IKEA då? Man käkar köttbullar i restaurangen - givet. Och så köper man svenskt godis (finns bl.a. Ahlgrens bilar, Daim, Marabou, Salt Sill med mera) och mat (finns bl.a. köttbullar, knäckebröd, laxfilé och liknande). Och varmkorv för $1. Och så känner man sig lite som hemma, om än bara för en stund.


Joni käkar Swedish meatballs with extra lingonsylt.

Kängurur på IKEA förtjänar att strypas, för dom är inte svenska.

Det fanns inte djungelvrål, men det fanns i alla fall saltlakrits.

En trevlig dag i alla fall. Nu skall man väl göra ingenting resten av kvällen... Kanske besöka AnnaSubway eller streama lite Jersey Shore eller nåt annat trevligt. Vi får se.

Robin

Inga kommentarer: