torsdag 6 januari 2011

ROBIN RAPPORTERAR: Om allt

Gardagen spenderades till typ 80% pa en strand i Byron Bay - en helt fantastisk strand med fina vyer, bl.a. en fyr pa en kulle som tydligen ar Australiens ostligaste punkt. Vi hade parkerat bilen pa en liten atervandsgrand bland lite trad dar vi sov pa natten. Gick inte sa bra att sova, men det ar sant man far ta om det inte finns nat vandrarhem eller hotell som ar ledigt.

* Vi hade betalat en $550 deposition pa hyrbilen, och de kommer dra av reparationskostnaderna for det trasiga dacket fran depositionen. Forhoppningsvis blir det inte allt for dyrt.
* Vi aker om lite drygt en timme fram Byron Bay (dar ALLTING ar fullbokat) till Brisbane (dar det finns gott om vandrarhem och lediga platser).
* Vi sover och hanger i Brisbane till och med sondag den nionde, da vi tar bussen till Moree dar vi blir upplockade for farmjobbet.
* Vi kommer tjana $10 i timmen, man maste jobba minst 8h per dag och max hur mycket man vill.
* Planerar att jobba 12 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Detta skulle ge ungefar 22000 svenska kronor pa en manad. Vi far se hur mycket vi orkar.
* Kommer skaffa nytt nummer nar vi ar i Brisbane (Telstra istallet for Optus) - kommer skicka detta till de som kan tankas vilja ha det.

Robin

Inga kommentarer: